Játékos német nyelvoktatás

2 éves kortól

Miért érdemes németet tanulni?

Érvek a némettanulás mellett.

Miért fontos a korai nyelvoktatás?

Milyen előnyöket tud nyújtani?

Mitől hasznos?

Milyen egy Regenbogen foglalkozás?

Könnyed!

Stresszmentes!

Rugalmas!

Aktív!

Másmilyen!

Játssz velünk!

és tanulj német szavakat,

szórakozva!

Nézd velünk!

A legjobb YouTube-os

német nyelvű

meséket és dalokat!

Csatlakozz hozzánk Facebook-onIratkozz fel YouTube-csatornánkra

Gyereknémet foglalkozások külföldre készülőknek

Foglalkozásainkon azon családoknak, illetve gyerekeiknek nyújtunk segítséget, akik a közeljövőben Ausztriába, Németországba, Svájcba, német nyelvterületre költöznek.

A foglalkozásokon a német nyelv alapjaival ismertetjük meg a gyerekeket. Azok a témák kerülnek feldolgozásra, melyekkel a külföldi mindennapi életben a gyerekek találkozni fognak pl.:
  • Én és a családom, lakás,
  • testrészek, öltözködés,
  • színek, számok, formák,
  • élelmiszerek, étkezések, bevásárlás,
  • időjárás, szabadidő,
  • közlekedés, óvodai, iskolai élet stb.
Ezen belül rengeteg német szót, szófordulatot, egyszerűbb mondatokat, utasításokat ismernek meg, melyek segítségével a német anyanyelvű országokban könnyebben veszik az akadályokat.

A gyereknémet foglalkozásokat a rengeteg szemléltető eszközön kívül változatos feladatok, játékok, dalok, mondókák, kézműveskedés, mesenézés teszik színesebbé.

A tanfolyam anyagát a bajor Szociális és Oktatási Minisztériumok által kidolgozott - a Németországban élő külföldi gyerekek német nyelvtanulását és ezáltal iskolai beilleszkedését elősegítő - koncepció alapján, valamint az osztrák Oktatási, Művészeti és Kulturális Minisztérium által közzétett, német nyelvi iskolaérettségi felmérés követelményeinek megfelelően állítottuk össze.


További információk és időpontegyeztetés:
a +36 20 506 7861 számon vagy a Kapcsolat oldalon!A közeljövőben Németországba költözünk, ezért kerestem fel egy némettanárt, aki segít a nagyobbik fiamnak a német nyelv alapjainak megismerésében. Angelika nagyon nagy segítséget nyújtott a fiamnak a német nyelv megismerésében.
Nagyon sok alap szót, szófordulatot, egyszerűbb mondatokat, utasításokat megismert, amellyel bízom benne, hogy könnyebben veszi majd az akadályokat Németországban az óvodában. Nagyon tetszett a németórák színessége, a változatos feladatok, a gyereknek érthető feladatok sokoldalúsága, a több témára kiterjedő feladatok és a némettanár türelme, ügyessége. Pető Enikő - matematika-német szakos tanár
Debrecen --> Kusel, Rheinland-Pfalz, Németország